L'entorn de la Casa de Cultura acull avui l'obra 'La nit just abans dels boscos'


  • Comparteix:

L'actor Òscar Muñoz és el protagonista de l'obra / Foto: Teatre-Auditori Sant Cugat

L'actor Òscar Muñoz és el protagonista de l'obra / Foto: Teatre-Auditori Sant Cugat

L'entorn de la Casa de Cultura acull aquest divendres a les onze de la nit l'obra de teatre 'La nit just abans dels boscos' de Bernard-Marie Koltès, dirigida per Roberto Romei i interpretada per l'actor Òscar Muñoz. La representació tindrà lloc als jardins del Monestir i s'emmarca en el programa d'activitats de la Xarxa de Centres Culturals i Polivalents (XCCP) i l'entrada té un preu de 10 euros.

'La nit just abans dels boscos' és el monòleg d'un home que vol ser escoltat i necessita explicar les seves vivències. Els espectadors es converteixen en els seus oients, que són transportats en un viatge per l'amor, la mort, el sexe i la lluita contra el poder. Es tracta de la representació d'un personatge lluitador i agitador, però a la mateixa vegada empàtic que s'adreça directament als espectadors.

Aquesta obra és un espectacle sense seient i no es representa a dalt d'un escenari sinó que en aquest cas ha escollit els voltants de la Casa de Cultura, els jardins del Monestir, per a la seva representació i per donar una perspectiva diferent als espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.