L'Ajuntament estudia la possibilitat d'elaborar un inventari de l'obra d'artistes locals


  • Comparteix:

L'exposició de Joan tortosa enceta el cicle d'artistes locals a la Casa de Cultura.

L'exposició de Joan tortosa enceta el cicle d'artistes locals a la Casa de Cultura.

'El llenguatge de les flors'. Aquest és el títol de la darrera mostra del pintor santcugatenc Joan Tortosa, que ha servit per inaugurar el cicle d'exposicions 'Artistes de Sant Cugat', que organitza el consistori. Coincidint amb aquesta iniciativa, la tinent d'alcalde de Serveis Personals ha anunciat la voluntat de fer un inventari de tots els artistes locals, per conèixer la seva obra i poder-los promocionar.

Tal i com indica el seu títol, l'exposició de Joan Tortosa està dedicada a les flors i als sentiments o emocions que aquestes inspiren i representen.

Amb aquesta mostra, que es pot visitar a la Casa de Cultura fins el 2 de maig, l'artista no només recupera una tradició força abandonada de pintar flors, sinó que també fa un homenatge a dues de les seves passions: la natura i el color.

Joan Tortosa

A mi sempre m'ha interessat molt el color, i les flors són el que millor ho representa.


L'exposició de Joan Tortosa serveix per donar el tret de sortida al cicle 'Artistes de Sant Cugat' que promou l'Ajuntament amb la voluntat de promocionar els artistes locals i exposar la seva obra a la Casa de Cultura. La voluntat és fer dues exposicions l'any, coincidint amb la primavera i la tardor.

Per tirar endavant aquesta iniciativa, la tinent d'alcalde de Serveis Personals, Àngels Solé, ha explicat que s'està començant a treballar en un inventari de tots els artistes locals, per tenir-los identificats a tots i a les seves obres, i d'aquesta manera, establir un criteri perquè puguin anar exposant dins aquest espai.

Àngels Solé

És important conèixer tots els artistes locals i la seva obra, tenir-los identificats, per així establir uns cirteris i un ordre perquè vagin exposant.


Tot i que aquesta tasca tot just s'està començant, Solé ha afegit que espera poder tenir més o menys enllestit aquest inventari de cara a la propera exposició del cicle 'Artistes de Sant Cugat', prevista per la tardor i que anirà a càrrec de Quim Vinyoles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.