El 14è Festival Nacional de Poesia continua avui amb més activitats


Temes relacionats

'Maleïts poetes' arriba al Teatre-Auditori en veu de Sílvia Bel (24/oct/14)

'L'etern mecanoscrit' apropa als joves la visió crítica del món de Pedrolo (23/oct/14)

'Barcelona/Roda de Ter' recull la relació epistolar entre Vinyoli i Martí i Pol (22/oct/14)

Arrenca el Festival Nacional de Poesia 'per curar l'ànima' amb versos de Vinyoli (20/oct/14)


  • Comparteix:

Mercè Sampietro dirigeix i interperta 'Vinyoli: la petita casa de mi mateix' / Foto: Teatre-Auditori Sant Cugat

Mercè Sampietro dirigeix i interperta 'Vinyoli: la petita casa de mi mateix' / Foto: Teatre-Auditori Sant Cugat

El 14è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat continua aquest dissabte amb més activitats. Durant tot el dia s'oferiran diferents actes dels quals també podran participar els més petits com per exemple 'El domador de paraules' de Miquel Desclot. També es podrà gaudir de la representació de Mercè Sampietro a la Casa de Cultura a 'Vinyoli: la petita casa de mi mateix' i la inauguració de l'exposició de Cèlia Conesa 'Cercant poesia' a la galeria Pou d'Art, entre d'altres.

La llibreria Pati de Libres acull a les dotze del migdia 'El domador de paraules' de Miquel Desclot, un acte que juga amb la paraula, el vers i la musicalitat i està dirigit al públic infantil. Els nens també són els protagonistes a les cinc de la tarda a l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels on els alumnes de quatre a set anys escoltaran i recitaran poemes i dites.

Ja per al públic adult a dos quarts de vuit del vespre Joan Margarit, poeta d'honor de l'anterior edició del festival, farà una lectura del seu repertori així com del de Vinyoli a l'espai La Galeria. A dos quarts de nou del vespre la galeria Pou d'Art inaugura l'exposició 'Cercant poesia' de Cèlia Conesa.

A les nou del vespre Mercè Sampietro arriba a la Casa de Cultura acompanyada de la música d'Eduard Iniesta amb 'Vinyoli: la petita casa de mi mateix'. L'espectacle recorrerà la vida i obra de Joan Vinyoli. Aquest acte s'emmarca també en la programació de la XCCP. El preu de l'entrada és de 10 euros.

Per acabar les activitats del dissabte, a dos quarts d'onze de la nit, la Biblioteca Central Gabriel Ferrater presenta 'Com nos tornem!' un espectacle protagonitzat per Isabel Castro que farà un repàs a la història de la poesia catalana i universal passant per Jacint Verdaguer, Apel·les Mestres, Charles Baudelaire i García Lorca, entre altres. L'espectacle té un aforament limitat i s'ha de presentar una invitació prèvia, no obstant això aquest espectacle es repetirà diumenge a les sis de la tarda.

La programació del 14è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat continua diumenge amb activitats durant tot el dia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.