Sant Cugat acull avui la 4a trobada de violes de Catalunya


  • Comparteix:

Cartell de la 4a edició de la trobada / Foto: Conservatori de Sant Cugat

Cartell de la 4a edició de la trobada / Foto: Conservatori de Sant Cugat

L'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels acull aquest dissabte durant tot el dia la 4a Trobada de violes de Catalunya. Es tracta d'una activitat anual que reuneix professors i alumnes de viola de tot el país que se celebra per primera vegada a Sant Cugat. A les sis de la tarda està previst un concert on s'interpretaran adaptacions de peces clàssiques i populars en format de duos, trios i quartets.

La trobada consisteix en una reunió d'alumnes i professors de viola d'entre quinze i 18 escoles i conservatoris de música de Catalunya. Se celebrarà durant tot el dia i es faran activitats entre els participants de la trobada perquè comparteixin els seus coneixements sobre aquest instrument de corda. Enguany s'espera l'assistència de més de 70 violistes.

Ja en la seva primera edició l'experiència va rebre el nom de 'Viu la Viola'. La trobada té com a finalitat reunir diferents intèrprets d'aquest instrument, sobretot pel que fa als nens, ja que d'aquesta manera poden conèixer més gent que comparteix la seva afició. Les edats dels nens que assistiran es comprèn entre els set i els 14 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.