El Festival Nacional de Poesia recorda Gerard Vergés i Joan Vergés


  • Comparteix:

El Celler Modernista ja va ser l'escenari dels versos de Vinyoli

El Celler Modernista ja va ser l'escenari dels versos de Vinyoli

El Festival Nacional de Poesia homenatja aquest diumenge dos dels seus poetes d'honor, Joan Vergés i Gerard Vergés, tots dos morts aquest any. Ho farà amb l'espectacle 'De Vergés a Vergés', que omplirà a partir de dos quarts d'una del migdia el Celler Modernista de la poesia cantada i dita dels dos autors.

Aquest espectacle s'emmarca en la jornada de cloenda del festival prevista per aquest diumenge i que arrencarà amb 'A través de Vinyoli' de Xavi Múrcia. Es tracta d'un concert-espectacle a partir de la interacció entre la veu i la guitarra de Xavi Múrcia i la poesia de Vinyoli. Estarà acompanyat pels músics Albert Vila i Xarli Oliver. El Celler Modernista acollirà aquest muntatge a partir de dos quarts de dotze del migida.

Una hora més tard el mateix equipament serà l'escenari de 'De Vergés a Vergés', l'espectacle amb el qual el Festival Nacional de Poesia vol recordar a dos dels seus poetes d'honor.

Cinta Massip i Albert Roig diran la poesia de Gerard Vergés, que cantarà Montse Castellà. Recitaran Joan Vergés els poetes Víctor Obiols i Montserrat Vergés, juntament amb la cançó de Toti Soler.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.