El mag Antonio Díaz repta l'impossible a l'espectacle 'La Gran Ilusión'


Temes relacionats

L'espectacle 'La Partida' posa la vida al taulell de joc del Teatre-Auditori (26/oct/14)

L'espectacle de màgia 'La gran ilusión', aquest cap de setmana al Teatre-Auditori (24/oct/14)

'Maleïts poetes' arriba al Teatre-Auditori en veu de Sílvia Bel (24/oct/14)

'Barcelona/Roda de Ter' recull la relació epistolar entre Vinyoli i Martí i Pol (22/oct/14)


  • Comparteix:

Antonio Díaz en un moment de l'espectacle / Foto: localpres

Antonio Díaz en un moment de l'espectacle / Foto: localpres

El mag Antonio Díaz ha demostrat aquest cap de setmana al Teatre-Auditori que no hi ha res impossible i ha retornat la il·lusió al públic santcugatenc amb l'espectacle 'La Gran Ilusión'. El muntatge, basat en 'El Show de Truman', utilitza la història d'un jove mag que no sap que la seva vida és el centre d'un programa de telerealitat per construir un espectacle que combina números d'una gran espectacularitat amb petits trucs. Un exercici d'il·lusionisme que ha captivat un Teatre-Auditori amb les entrades exhaurides.



Boles de paper que volen soles, viatges en temps, jocs de cartes impossibles i ombres que mouen objectes. Pot semblar ciència-ficció, però no ho és. Aquests són només alguns dels números que Antonio Díaz, el Mago Pop, ha interpretat aquest cap de setmana a l'escenari del Teatre-Auditori en el seu espectacle 'La Gran Ilusión'.

El muntatge, que porta a la vida algunes de les il·lusions preferides del mag, es vertebra al voltant d'una història basada en 'El Show de Truman' en la qual el mateix Díaz és l'epicentre d'un programa de telerealitat d'una televisió local. A partir d'aquí i al ritme que marquen alguns dels temes musicals predilectes del mag, l'espectacle va combinant números d'una gran espectacularitat amb trucs de més petit format, com explica el mag.

Antonio Díaz

És un espectacle on hi ha les il·lusions que més il·lusió m'han fet al llarg de la meva vida. Està basat en 'El Show de Truman', una pel·lícula que em va influir molt de jove.


És mag 'multiplataforma', fa espectacles en viu, té un show televisiu i col·labora en programes de ràdio. Antonio Díaz, Premi Nacional de Màgia, és considerat un dels principals exponents de la revolució que està vivint el món de la màgia en els últims anys. Precisament, a 'La Gran Ilusión', Díaz utilitza telèfons intel·ligents, càmeres de vídeo i tauletes tàctils per construir els seus números.

Tot i això, el mag té clar quina és la clau de l'èxit de l'espectacle: el poder de la màgia per fer-nos creure en l'impossible.

Antonio Díaz

Penso que la força de la màgia és que no passa mai de moda. Sempre que veiem un mag ens agrada recordar que res no és impossible. Ens dóna força.


'La Gran Ilusión' ha arribat a la ciutat la mateixa setmana en què s'ha fet pública la cinquena pròrroga de l'espectacle, que tornarà a Barcelona la primavera vinent, a partir del 15 d'abril. Abans, però, girarà per diversos municipis de Catalunya i farà una estada d'un mes i mig al Teatro Rialto de Madrid.

Díaz ha avançat a Cugat.cat que està preparant un projecte a l'estranger del qual encara no ha volgut donar detalls.

Antonio Díaz

Estem molt contents perquè en dos anys ens ha canviat la vida. Estem preparant portar la nostra màgia a altres països, volem sortir fora.


Durant poc més d'una hora el públic del Teatre-Auditori, que ha exhaurit les entrades per a les tres funcions del cap de setmana, ha sucumbit a l'encant del Mago Pop i la seva manera d'entendre l'il·lusionisme. Antonio Díaz ha agraït especialment la implicació de l'equipament municipal, que ha estat l'encarregat de l'escenografia del muntatge.

La productora no ha permès enregistrar en vídeo el muntatge.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.