Les aventures del superheroi de Marvel 'Doctor Strange' arriben avui als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Benedict Cumberbatch protagonitza el film

Benedict Cumberbatch protagonitza el film

La cartellera de Sant Cugat es renova aquest divendres amb cinc noves pel·lícules. Les dues sales de la ciutat proposen les aventures del superheroi de Marvel 'Doctor Strange' i el film d'animació 'Trolls'. Yelmo també projectarà la cinta de Rodrigo Sorogoyen 'Que Dios nos perdone', el film de terror 'Ouija, el origen del mal' i el documental 'Oasis: supersonic'.

ESCOLTA-HO

'Doctor Strange'
La fantasia té lloc a la cartellera setmanal de la mà de film 'Doctor Strange', una adaptació del còmic creat per Stan Lee i Steve Ditko. La producció de Marvel Studios explica la història d'un cirurgià que, després de tenir un accident, desenvolupa poders sobrenaturals. S'endinsa aleshores en un procés d'aprenentatge en el qual entrarà en una dimensió màgica i oculta.



'Trolls'
DreamWorks estrena aquesta setmana en català 'Trolls', una pel·lícula d'animació que té com a protagonistes petits éssers diminuts, amb pèls de colors, una mica esbojarrats i amb poders màgics. Els trolls viuen tranquils al seu món fins que l'atac d'un monstre obliga la seva líder, Puppy, a dur a terme una missió de rescat on viurà grans aventures.



'Que Dios nos perdone'
El director Rodrigo Sorogoyen situa 'Que Dios nos perdone' l'estiu del 2011 a Madrid, durant la visita del Papa, en plena expansió de la crisi econòmica i amb l'auge del moviment del 15-M. Enmig del moviment generalitzat, un assassí en sèrie camina sol i els inspectors Alfaro (Roberto Álamo) i Velarde (Antonio de la Torre) li segueixen la pista abans que no sigui massa tard.



'Ouija, el origen del mal'
Coincidint amb Halloween arriba als cinemes 'Ouija, el origen del mal', un film de terror ambientat en els anys 60 que explica la història de Lorys, una jove que decideix utilitzar l'ouija per contactar amb el seu pare, que ha mort fa poc. Aquest fet despertarà un malèfic ésser de l'altre món que generarà situacions més terrorífiques a la casa familiar i, sobretot, a la vida de la jove.



'Oasis: supersonic'
L'equip que va produir el documental 'Amy', sobre la cantant Amy Winehouse, repeteix format i proposa un nou treball biogràfic, 'Oasis: supersonic'. Dirigida per Mat Whitecross, la cinta relata la trajectòria d'aquest mític grup que va triomfar als anys 90, marcant l'estil de tota una era. El documental retrata la complicada relació dels germans britànics (Liam i Noel) tant dins dels escenaris com fora, així com els mites que els envolten i els vincles amb les drogues durant el seu camí cap a l'èxit.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.