El cas Carod i la difícil entesa entre Catalunya i Espanya, protagonistes dels nous llibres de Víctor Alexandre


  • Comparteix:

L'escrpºitor ha publicat recentment el llibre 'Senyor President'

L'escrpºitor ha publicat recentment el llibre 'Senyor President'

Un llibre sobre el cas Carod-Rovira i un altre sobre les dificultats d'entesa entre Catalunya i Espanya són els nous projectes de l'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre. Tot i que les obres no tenen encara data de publicació, la intenció de l'autor és que puguin estar enllestides aquesta tardor.

Després del seu darrer llibre, titulat 'Senyor President', i després dels esdeveniments que han sacsejat la política catalana aquests darrers mesos, l'escriptor santcugatenc, Víctor Alexandre, està treballant en dos nous llibres que volen ser una reflexió sobre aquesta situació i el sobre el panorama polític del país.

En el primer llibre, Alexandre parla de les dificultats d'entesa entre Catalunya i Espanya, unes dificultats que, segons diu, no es podran resoldre mentre no es consideri Catalunya com una nació i, per tant, com un interlocutor vàlid.

Víctor Alexandre

A mi la dificultat d'entendre'ns em preocpua moltíssim. Com és que no hi ha diferèncuies entre dretes i esquerres quan es tracta de respectar-nos com a nacio?


El segon projecte de l'escriptor està molt vinculat al mateix tema però vol ser una reflexió més concreta de l'anomenat cas Carod i del que suposa per Catalunya. I és que, segons Alexandre, que el secretari general del PSOE demanés la dimissió del conseller en Cap i se li fes cas, demostra una vegada més la manca d'amor propi i autoestima de Catalunya.

Víctor Alexandre ha volgut afegir que cap dels dos llibres és autocomplaent ja que ell considera que moltes d'aquestes coses són més culpa dels catalans que no pas del govern central.

Víctor Alexandre

No són llibres autocomplaents, sóc molt crític amb nosaltres mateixos perquè hi ha moltes coses que no depenen del govern espanyols sinó de nosaltres mateixos.


Tot i que l'escriptor està treballant ara mateix en els dos llibres i no hi ha prevista una data de publicació, Alexandre ha manifestat la seva voluntat que poguessin veure la llum cap a la tardor.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.