El documental 'Barnils tal com raja' s'estrena avui al canal 33


  • Comparteix:

Cartell oficial del documental

Cartell oficial del documental

El programa 'El documental' del Canal 33 estrena aquest dijous a dos quarts de dotze de la nit 'Barnils tal com raja' d'Albert Lloreta i Laia Soldevila. El llargmetratge explica la vida i l'aproximació al periodisme del santcugatenc Ramon Barnils, mort ara fa 13 anys. Un retrat de l'època que va dels anys 60 fins a finals del segle XX: la lluita antifranquista i el paper del moviment llibertari, així com un qüestionament de la transició política i la seva aposta per la independència del país.

'Barnils tal com raja' té la participació de familiars santcugatencs de Barnils i d'altres veïns de la ciutat com Joan Navarra, Jordi Gifre, Carmen Rojo i Xavier Fornells.

El documental està gravat, en part, a Sant Cugat. El restaurant El Mesón i l'estudi 1 de Cugat.cat, que porta el nom de Ramon Barnils, són alguns dels indrets de la ciutat escollits.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.