'Serena', principal estrena de la setmana als cinemes de Sant Cugat


  • Comparteix:

Un moment del film 'Serena'

Un moment del film 'Serena'

'Serena' és la principal estrena de la setmana als dos cinemes de Sant Cugat. Cinesa presenta també a la cartellera el film infantil i en català 'Els Broxtolls'. 'Rec 4. Apocalipsis', 'Caminando entre tumbas', 'La sal de la tierra' i 'Filth' es podran veure, a més, a les sales Yelmo.

'Serena'
El film està ambientat en els anys 20 i explica la història d'un matrimoni dins el negoci de la fusta als Estats Units. Un drama romàntic dirigit per Susanne Bier i protagonitzat per l'orcaritzada Jennifer Lawrence i el conegut Bradley Cooper.



'Els Broxtolls'
El film és una producció dels estudis Laika, autors del films 'Els mons de Coraline'. La pel·lícula, dirigida per Graham Annable i Anthony Stacchi, se centra en unes peculiars criatures, els boxtrolls, que viuen sota terra i es vesteixen amb capses de cartró.



'Rec 4. Apocalipsis'
El director Jaume Balagueró presenta la quarta part d'aquesta història de terror protagonitzada per Manuela Velasco i que s'acaba d'estrenar al Festival de Sitges.



'Caminando entre las tumbas'
Aquesta pel·lícula d'acció explica la història d'un expolicia de Nova York que treballa com a detectiu tot i no tenir llicència. El film està dirigit per Scott Frank i protagonitzat per Liam Neeson.



'La sal de la tierra'
Aquest drama semidocumental explica la història d'una de les vagues més dures que van protagonitzar els miners de Nou Mèxic enfrontats amb el senador McCarthy. El film dirigit per Herbert J. Biberman compta amb la participació de personatges reals en part del repartiment.



'Filth'
Aquest thriller, en part comèdia, explica la vida d'un detectiu maleducat, pervertit i addicte d'Edimburg. Una història dirigida per Jon S. Baird i protagonitzada per James McAvoy i Jamie Bell.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.