Los Vivancos presenten avui a Sant Cugat 'Aeternum Flamenco'


  • Comparteix:

Imatge oficial de Los Vivancos

Imatge oficial de Los Vivancos

La companyia Los Vivancos arriba aquest divendres a les nou del vespre al Teatre-Auditori amb l'espectacle 'Aeternum Flamenco'. Aquest grup de ball format per set germans presentarà a Sant Cugat aquesta nova proposta visual, que té l'assessorament del Circ del Sol. L'entrada per a l'espectacle d'una hora i mitja de durada té un preu de 36 euros.

Flamenc, ballet, dansa contemporània, folklore, arts marcials, acrobàcies, màgia, circ, 'tap dance', una elaborada posada en escena, un vestuari de disseny, grans estructures escenogràfiques i una espectacular banda sonora són alguns dels ingredients que formen 'Aeternum Flamenco', una obra que, segons la crítica internacional, ha trencat motlles.

Revolucionària, innovadora, incomparable, impactant, extraordinària són alguns dels adjectius amb els quals crítics de tot el món han intentat descriure aquesta obra coral. Daniele Finzi Pasca, creador d'espectacles com 'Corteo' del Circ del Sol, col·labora amb Los Vivancos juntament amb Julie Hamelin per crear aquest espectacle.

Els teatres Atrium de Viladecans i el Kursaal de Manresa col·laboren també en aquesta proposta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.