Los Vivancos desborden energia en el seu espectacle 'Aeternum Flamenco'


  • Comparteix:

L'actuació de Los Vivancos ha estat carregada de passió

L'actuació de Los Vivancos ha estat carregada de passió

La lluita entre el bé i el mal s'ha lliurat aquest divendres al Teate-Auditori a ritme de flamenc de la mà de Los Vivancos. La companyia ha portat a l'equipament municipal el seu darrer espectacle, 'Aeternum Flamenco', una enèrgica combinació de dansa, música, acrobàcies i arts marcials que busca 'l'eternitat que l'art ofereix als homes'.



La companyia Los Vivancos ha pujat aquest divendres a l'escenari del Teatre-Auditori buscant la immortalitat que ve de l'art. Si més no, aquest és el missatge que s'amaga darrere d''Aeternum Flamenco', la seva darrera producció. Un muntatge enèrgic i vibrant que cerca l'espectacularitat a través d'uns números que combinen dansa, flamenc, música en directe i arts marcials.

Amb coreografies impossibles i acrobàcies d'una complexitat 'in crescendo', l'espectacle pren l'eterna lluita entre el bé i el mal com a punt de partida per crear un discurs que posa de manifest les dues cares de l'ésser humà. Un torrent d'energia que, paradoxalment i com explica Elías Vivancos, amaga la idea que 'l'ànima és més gran que el cos'.

Elías Vivancos

L'obra sembla una oda al cos físic, però al final el missatge que volem transmetre és que l'ànima és més gran que el cos.


Tot i que l'espectacle ha estat creat, coreografiat i dirigit pels mateixos germans Vivancos, 'Aeternum Flamenco' s'ha dut a terme amb la col·laboració de Julie Hamelin i Daniele Finzi, creador d'espectacles com 'Corteo' del Cirque du Soleil.

Pel que fa a la música, Los Vivancos ha comptat amb el suport del músic Fernando Velázquez, compositor de la banda sonora de la pel·lícula 'El Orfanato', per convertir el ritme del flamenc en un llenguatge vàlid per a una orquestra simfònica.

Elías Vivancos

Hem estat molts mesos treballant les partitures amb Fernando Velázquez per transformar el flamenc en llenguatge per a orquestra simfònica.


'Aeternum flamenco' és la segona gran producció de Los Vivancos després que al 2007 presentessin l'espectacle '7 hermanos'. Un muntatge que repta constantament les capacitats físiques i artístiques dels germans i que ha arribat a Sant Cugat després d'un llarg temps de gires internacionals.

Elías Vivancos ha expressat a Cugat.cat la satisfacció per tornar a la ciutat després de tants anys, ja que molts dels germans van passar la seva infància a Sant Cugat on el seu pare, Pedro Vivancos, va fundar escoles de dansa, música i arts marcials.

Elías Vivancos

Estem molt units a Sant Cugat. Tornar aquí després de tants anys voltant pel món és molt bonic.


L'espectacle ha tingut la durada de gairebé dues hores.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.