Joan Pera celebra 50 anys de professió acaronat per les rialles dels santcugatencs


  • Comparteix:

Joan Pera en un moment de l'espectacle

Joan Pera en un moment de l'espectacle

Joan Pera ha celebrat aquest dilluns al Teatre-Auditori els seus 'primers 50 anys dalt de l'escenari' i ho ha fet amb una classe magistral en forma de monòleg sobre l'art de fer riure. L'humorista ha fet un repàs en clau còmica a la seva biografia utilitzant tota mena de situacions i donant veu a alguns dels personatges més emblemàtics de la seva carrera.



Després de 50 anys de professió i moltes més rialles a les seves esquenes, Joan Pera ha pujat aquest dilluns a l'escenari del Teatre-Auditori per defensar que 'fer riure és un art'. Desafiant la quarta paret i fent ús d'alguns dels personatges més emblemàtics que ha interpretat al llarg de la seva carrera, l'humorista ha vestit un espectacle que s'ha d'entendre com una classe magistral sobre la comicitat. Si bé no tot si val a l'hora de fer riure, Pera està convençut que qualsevol situació pot despertar un somriure.

Joan Pera

Tot té el seu punt d'humor, fins i tot les coses més dramàtiques. No hi ha res a la vida que no valgui la pena d'un somriure.


Sol a l'escenari, Joan Pera ha començat l'espectacle defensant la importància del públic en la seva professió. A partir d'aquí, i encadenant situacions que van del més quotidià al més absurd, l'humorista ha ofert un monòleg que beu del millor de la comèdia francesa per transportar-la al sentit de l'humor català. Com ell mateix explica, un espectacle 100% Joan Pera.

Joan Pera

Aquest espectacle m'agrada molt perquè és molt jo. Vaig desgranant una mica la meva vida d'aquella manera de fer tan meva.


Després de 50 anys trepitjant els escenaris d'arreu del país, Pera té clara que 'cada públic mereix un gran respecte'. I el d'aquest dilluns al Teatre-Auditori ha posat de manifest que la sintonia entre el còmic i els santcugatencs és molt gran. Una relació, la de l'humorista amb la ciutat, que es remunta als inicis de la seva trajectòria.

Joan Pera

Aquí a Sant Cugat és on més em van apreciar als meus inicis i em van donar la mida justa. Per mi venir a Sant Cugat és com venir a casa.


Pera acumula al llarg de 50 anys de carrera 5.765 funcions i més de 2.700.000 espectadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.