Els Tallers de Teatre Sílvia Servan analitzen el teatre social


  • Comparteix:

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan analitzen la funció del teatre social / Foto: Tallers de Teatre Sílvia Servan

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan analitzen la funció del teatre social / Foto: Tallers de Teatre Sílvia Servan

Els Tallers de Teatre Sílvia Servan exploraran la funció del teatre com a eina de transformació social amb un monogràfic que tindrà lloc aquest dissabte a la Casa de Cultura. La jornada, a càrrec de la professora Marta Sánchez, combinarà sessions teòriques i jocs i dinàmiques per aproximar els assistents al teatre social i reflexionar sobre la dramatúrgia en la societat actual.

El monogràfic arrencarà a les cinc de la tarda i s'allargarà fins a les nou del vespre. La iniciativa partirà dels pretextos dramàtics d'Allan Owens per introduir els participants en diverses tècniques del teatre social. A través de jocs i dinàmiques, el monogràfic donarà a conèixer la importància de l'expressió corporal com a llenguatge universal, ensenyarà a treballar la confiança i la coordinació del cos, i mostrarà els recursos dramàtics per muntar una peça de teatre interactiu. També pretén crear un espai de reflexió sobre la globalització i la societat actual.

La professora Marta Sánchez ha apuntat que el monogràfic vol ser una eina d'introducció del teatre social a la ciutadania.

Marta Sanchez

Volem introduir el teatre social a tothom qui hi estigui interessat. Anirem tractant diferents temes que sortiran de les necessitats que ells expressin al monogràfic.


No es necessiten coneixements previs d'interpretació per formar part del monogràfic, que va dirigit a tothom qui estigui interessat en el teatre social. El preu de l'activitat és de 10 euros per als alumnes dels Tallers de Teatre Sílvia Servan i 15 euros per al públic general. Per inscriure's, cal fer-ho a la secretaria del Teatre La Unió. El monogràfic estava previst per al maig passat, però es va ajornar per incompatibilitat de dates.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.