L'artista santcugatenc Sergi Muñoz debuta amb una exposició a l'Ateneu


  • Comparteix:

Muñoz amb una de les seves pintures a l'oli

Muñoz amb una de les seves pintures a l'oli

L'Ateneu Santcugatenc exposa fins a final de mes una vintena de dibuixos a tinta i pintures a l'oli de l'artista santcugatenc Sergi Muñoz, que debuta amb aquesta mostra. Les peces, que són majoritàriament figuratives i se centren en l'expressió, tracten figures de l'entorn de l'artista com la seva parella, la seva mare, el món de la boxa i de persones que es creuen en l'itinerari habitual de Muñoz.

Sergi Muñoz és estudiant de grau superior d'arts aplicades al mur de l'Escola Massana i ha col·laborat anteriorment amb l'Ateneu pintant dos espais de la cuina de l'entitat. Aquest contacte s'ha traduït ara en aquesta exposició d'un artista que aporta un mirada diferent de la figuració.

Sergi Muñoz

Aporta una mirada diferent de l'art, un altre estil del cos i de la figuració


Muñoz ha inaugurat aquest dijous al vespre l'exposició i s'ha mostrat agraït a l'Ateneu per aquesta oportunitat i orgullós de poder exposar a la seva ciutat.

La mostra agrupa 17 obres figuratives de tinta xinesa de petit format i quatre olis figuratius més centrats en l'expressió i de format més gran.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.