La projecció de 'French Women' a Yelmo completa les novetats de la cartellera


  • Comparteix:

Fragment del cartell de 'French women'

Fragment del cartell de 'French women'

La francesa 'French Women', que explica com afronta el dia a dia un grup de dones, és una de les estrenes cinematogràfiques d'aquest divendres a Yelmo. L'altra novetat és el film de Christopher Nolan, 'Interstellar', que també es pot veure a Cinesa.

'French Women'
La comèdia està ambientada a París i mostra un grup d'11 dones. Cadascuna té els seus problemes, complexos i fustracions però també els seus reptes i objectius. El film porta la lluita de les 11 per intentar aconseguir els seus somnis, tot i tenir fills, pocs diners o relacions insatisfetes.



'Interstellar'
La pel·lícula és la història d'un grup d'exploradors que decideixen buscar un lloc fora de la galàxia per poder trasportar l'espècie humana davant la fi de la Terra. Aquesta és una de les missions més arriscades i importants de la història de la humanitat. La cinta està protagonitzada per Matthew McConaughey i Anne Hathaway.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.