El Més Petit de Tots serà a Sant Cugat amb 'Meu Jardim i 'Baboo Experience'


  • Comparteix:

'Baboo Experience' es representarà al Teatre-Auditori / Foto: El Més Petit de Tots

'Baboo Experience' es representarà al Teatre-Auditori / Foto: El Més Petit de Tots

El festival El Més Petit de Tots trepitjarà Sant Cugat amb els espectacles 'Meu Jardim' i 'Baboo Experience', que es representaran al Casal de Mira-sol i al Teatre-Auditori el 15 i el 23 de novembre, respectivament. El festival, organitzat per LaSala Miguel Hernández de Sabadell, celebra el 10è aniversari amb una edició que inclou 13 muntatges a 10 equipaments d'arreu de Catalunya.

El Més Petit de Tots és un festival pensat per a nens i nenes de zero a cinc anys que recorre els teatres d'arreu de Catalunya amb diversos espectacles. Enguany s'ha apostat per les produccions internacionals en una programació que incorpora els teatres de Tarragona i el Teatre Auditori de Granollers. Aquest és el segon any que Sant Cugat hi participa.

Així, el Casal de Mira-sol repeteix com a escenari i, en aquesta ocasió, acollirà l'obra 'Meu Jardim', a càrrec de la companyia brasilera Grupo Sobrevento. Es tracta d'un muntatge sobre l'esperança, els somnis i el desig de transformar el món a través d'elements visuals i sonors de la cultura brasilera. L'espectacle es representarà dissabte de la setmana vinent a les cinc i a un quart de set de la tarda.

El Teatre-Auditori també se suma al festival amb el muntatge 'Baboo Experience', una discoteca perquè els més petits visquin una intensa experiència visual i sonora. L'escenari de l'equipament acollirà projeccions zenitals i una selecció acurada de música perquè els infants saltin, ballin i es moguin. L'espectacle, a càrrec de l'empresa Imaginart, tindrà lloc el 23 de novembre en quatre sessions: a les onze, a les dotze i a la una del migdia i a les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.