El circ i la màgia, atractius de l'oferta infantil de l'Auditori


  • Comparteix:

'Wimoweh' puja 16 cantants a l'escenari

'Wimoweh' puja 16 cantants a l'escenari

La programació familiar del Teatre-auditori s'obre el dia 24 amb l'espectacle musical 'Wimoweh', produït per l'Auditori de Barcelona. L'oferta pels més petits es completa amb els muntatges de La Xarxa que aposten pel circ, la música i l'entreteniment més didàctic per les matinals de diumenge.

"Wimoweh, la màgia de la veu amb els sentits' puja a l'escenari setze cantants en un espectacle que s'emmarca dins el servei educatiu de l'Auditori. El concert té un repertori molt heterogeni ja que inclou música africana, cant gregorià, raps i cançons populars.

Es tracta d'un viatge sonor, dirigit per Francesc D'Assís Pagés i Jordi Vallespí, per descobrir les diferents possibilitats que té la veu. La directora del Centre Cultural, Àngels Seix, ha afirmat que amb aquests espectacles els més menuts tenen garantit un espai al Teatre-auditori:

Àngels Seix

Hi ha la programació familiar per als petits i els pares, i també des de fa anys la programació de la Xarxa.


Pel que fa als espectacles de La Xarxa, l'oferta d'aquest trimestre arrenca el 2 de maig amb 'Tríplex', de la companyia Teatre Mòbil; mentre que el 30 de maig és el torn de La Industrial Teatrera i el muntatge circense 'Il mondo'.

Les entrades pels espectacles de La Xarxa s'han d'aconseguir dues hores abans de la representació al Teatre-auditori.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.