La Unipau connecta autors i lectors amb un nou cicle a Sant Cugat


  • Comparteix:

Fragment de la portada del llibre / Foto: Editorial Cátedra

Fragment de la portada del llibre / Foto: Editorial Cátedra

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) apropa lectors i escriptors amb el cicle 'Un llibre - Un autor', que arrenca aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre a la Casa de Cultura. La iniciativa començarà amb el títol 'Las cartas de la Pirenaica. Memorias del antifranquismo' (Editorial Cátedra), que comentaran els autors Armand Balsebre i Rosario Fontova.

Amb aquest nou cicle, la Unipau pretén acostar al públic 'la visió més autèntica del llibre' i permetre al mateix autor que comenti el missatge que vol transmetre amb la seva obra. Es tracta d'una activitat gratuïta i d'entrada lliure.

'Las cartas de la Pirenaica. Memorias del antifranquismo' analitza el contingut de les 15.500 missives que es van enviar entre el 1962 i el 1967 al programa radiofònic 'Correo de la Pirenaica'. El llibre recull les preocupacions de personatges de perfils molt diversos, des dels records de la Guerra Civil fins a les peripècies dels immigrants que van abandonar els seus pobles.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.