Veus del Cor portarà l'obra 'La Creació' de Haydn al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El projecte arribarà als escenaris al març / Foto: Veus del Cor

El projecte arribarà als escenaris al març / Foto: Veus del Cor

Diverses institucions, entitats i cantants professionals i amateurs uniran forces per representar el concert simfònic i coral 'La Creació', basada en l'obra de Joseph Haydn. Aquest projecte, anomenat Veus del Cor, es presentarà a l'escenari del Teatre-Auditori el 21 i 22 de març del 2015 i té la intenció d'oferir altres actuacions de manera anual o biennal.

Veus del Cor és un projecte sorgit de la unió de professionals i amateurs apassionats per la música i l'art que té la voluntat de crear un concert coral participatiu al municipi. En 'La Creació' col·laboraran l'Òpera de Cambra i el seu cor, l'orquestra simfònica Fusió, el Cor Aulos, l'orquestra del Conservatori Municipal, el cor Dyapason, el Teatre-Auditori i l'Escola d'Art i Disseny.

En aquesta actuació les entitats aportaran la part professional o semiprofessional, però també hi haurà un cor popular format per prop de 60 persones. De moment ja n'hi ha 50 d'apuntades i queden unes 10 places. Per apuntar-s'hi, cal enviar un correu a veusdelcorsc@gmail.com abans de Nadal.

Tot plegat per ajuntar professionals de la música amb gent amateur, tal com a explicat a Cugat.cat la codirectora de Veus del Cor Mariona Benet, que ha subratllat la importància que la gent de Sant Cugat s'interessi per aquesta iniciativa.

Mariona Benet

El repte és que se sumi molta gent al cor popular. Ha de ser un concert participatiu.


El concert s'estrenarà al Teatre-Auditori el 21 i 22 de març de l'any vinent. Per escalfar motors, l'actuació també es farà un dia abans de cara als instituts en una trobada que tindrà el suport del Patronat d'Educació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.