Petits Camaleons obté una nominació als premis ARC


  • Comparteix:

La iniciativa va tenir lloc a l'octubre a Sant Cugat / Foto: Nosonhores

La iniciativa va tenir lloc a l'octubre a Sant Cugat / Foto: Nosonhores

El festival Petits Camaleons, que se celebra a la ciutat, ha aconseguit una nominació als Premis ARC de la Indústria Musical 2014 en la categoria de millor cicle de música o festival que atorga l'Associació de Representants, Promotors i Mànagers. La iniciativa de Nosonhores competeix amb Barnasants, Cruïlla Bcn i el Festival de Guitarra. Els guanyadors se sabran el 15 de desembre a la Sala Barts de Barcelona.

La dotzena edició dels Premis ARC distingirà els millors directes dels artistes catalans del darrer any. Gires en auditoris, en festes majors, en festivals o en sales de concerts són algunes de les categories d'aquests guardons, que també es fixen en les millors sales de concerts, programacions musicals, programacions de festes majors, i reconeixen un artista revelació. En total, enguany es lliuraran 16 premis, dos més que el 2013, en incorporar les categories de millor gira per a públic familiar o infantil i la millor gira per festivals.


Página principal de Google




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.