'Dos tontos todavía más tontos', principal estrena de la setmana a la ciutat


  • Comparteix:

Imatge del film protagonitzat per Carrey i Daniels

Imatge del film protagonitzat per Carrey i Daniels

La comèdia 'Dos tontos todavía más tontos' és la principal estrena d'aquesta setmana als dos cinemes de la ciutat. A Cinesa es projecta en versió original subtitulada (VOS) i a Yelmo, doblada. Als cinemes Yelmo també s'estrenen les pel·lícules 'Escobar: Paraíso perdido' i 'Matar al mensajero'.

En el tancament d'aquesta edició els cinemes Yelmo no han donat a conèixer la seva cartellera.

'Dos tontos tadavía más tontos'
Aquest film està protagonitzat per Jim Carrey i Jeff Daniels, que reprenen els seus personatges de 20 anys enrere, amb els germans Farrelly de nou a la direcció. Dues dècades després de la seva darrera aventura, Harry i Lloyd es posen a buscar un dels seus fills perduts fa molt de temps amb l'esperança d'obtenir un ronyó nou.



'Matar al mensajero'
Una pel·lícula basada en la història real del periodista americà Gary Webb, que va fer públiques les connexions de la CIA amb el món de la droga. Dirigida per Michael Cuesta, amb els actors Jeremy Renner, Ray Liotta i Michael Sheen.



'Escobar: Paraíso perdido'
Una drama sobre el narcotràfic dirigit per Andrea Di Stefano, que relata la història d'un jove surfista que viatja a Colombia i s'enamora de la neboda de Pablo Escobar. El film compta amb Benicio del Toro, Carlos Bardem i Josh Hutcherson.








  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.