'Kingston Road' celebra el programa 50 amb una festa al Casal de TorreBlanca


  • Comparteix:

L'equip de Kingston road

L'equip de Kingston road

El programa de música jamaicana de Cugat.cat 'Kingston Road' celebra el programa número 50 al Casal de Torreblanca aquest divendres a les sis de la tarda. A més del programa, en el qual els assistents podran interactuar amb els presentadors, l'acte tindrà l'actuació de punxadiscos com DJ Rambla, Riki Undersounds, Charlio Thin Cinnah i Danny Trees.

'Kingston Road' arriba a la xifra de mig centenar de programes i per celebrar-ho organitza un programa especial obert al públic on els espectadors podran conèixer els presentadors del programa i veure el funcionament intern d'aquest espai de música jamaicana.

'Kingston Road' fa una aproximació a la música jamaicana des de diverses perspectives. El programa és eminentment musical, però també tracta aspectes socials i històrics d'aquesta illa del Carib. L'humor és també una peça clau de 'Kingston Road', on per exemple s'ensenya a parlar el patwa, el dialecte de l'anglès parlat a Jamaica.

L'integrant de 'Kingston Road' Riki Undersounds explica l'estructura del programa especial número 50.

Riki Undersounds

Es podrà trobar el programa estàndard, però més enfocat al públic i també hi haurà entrevistes amb convidat sorpresa que fins i tot cantarà alguna cançó.


'Kingston Road' avança que hi haurà convidats sorpresa, però no ha volgut avançar-ne els noms. Després del programa l'acte acabarà amb una festa on actuaran punxadiscos del mateix programa, però també el punxadiscos convidat DJ Rambla.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.