Els Gausacs tanquen una temporada 'd'alts i baixos' amb dos castells de 8


Temes relacionats

Toni Castanyer deixa el lideratge dels Gausacs per renovar el cap de colla (16/nov/14)

Els Gausacs descarreguen la tripleta de 8 al Concurs de Castells ( 5/oct/14)

Els Castellers de Sant Cugat carreguen per segona vegada la clàssica de 8 (29/set/13)


  • Comparteix:

El 3 de 8 dels Gausacs

El 3 de 8 dels Gausacs

Els Castellers de Sant Cugat han aconseguit aquest diumenge descarregar el 5 de 7 i el 3 de 8, així com carregar un 4 de 8 que ha caigut mentre el descarregaven. Amb aquesta actuació, els camises verdes han tancat una temporada 'd'alts i baixos' marcada, segons el cap de colla, per dues fites: la Festa Major i el Concurs de Castells de Tarragona. Els Gausacs han estat acompanyats a la plaça d'Octavià en la seva 19a Diada pels Castellers del Poble Sec i els Castellers de Badalona.



La 19a Diada Castellera ha servit per posar punt final a una temporada marcada pels castells de 8. De fet, els camises verdes han trepitjat la plaça d'Octavià disposats a portar-hi aquestes construccions i han culminat l'actuació amb el 4 de 8 carregat i el 3 de 8 descarregat. També han aconseguit descarregar el 5 de 7. Amb aquests castells, els Gausacs han tancat un any 'amb moments alegres i moments tristos', segons ha dit el cap de colla, Toni Castanyer, que ha destacat l'actuació de Festa Major i el Concurs de Castells de Tarragona com dues fites memorables de la temporada.

Toni Castanyer

Ha estat una temporada amb alts i baixos. Ens hem de quedar amb la feina global. Hi ha dues fites que no podem deixar de valorar.


En l'actuació d'aquest diumenge, els Castellers del Poble Sec han descarregat el 2 de 7, el 4 de 8 i 3 de 7 aixecat per sota. Els Castellers de Badalona han descarregat el 4 de 7 amb agulla, el 7 de 7 i el 3 de 7 amb agulla. Per a les dues colles, la Diada era una jornada important, tal com han explicat els dos caps de colla, Cristian Romance i Carol Martín.

Caps de colla

Era una actuació molt important. Hem aconseguit portar el 7 de 7. / Veníem amb ganes de descarregar el 4 de 8 i ho hem aconseguit.


El cap de colla dels Gausacs ha anunciat durant la Diada que deixa el càrrec per donar pas a noves generacions. Al gener se celebrarà una assemblea per escollir el relleu de Toni Castanyer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.