El Grup Mediterrània, a la temporada 2015 de l'Espai A


  • Comparteix:

'Quadrigènia' confirma la trajectòria ascendent del Grup Mediterrània

'Quadrigènia' confirma la trajectòria ascendent del Grup Mediterrània

El Grup Mediterrània tornarà a formar part de la xarxa d'espectacles amateurs Espai A. L'entitat santcugatenca participarà l'any vinent amb 'Quadrigènia', el primer espectacle de creació pròpia, estrenat .

L'Espai A és un circuit d'arts escèniques amateurs creat el 2011 amb l'objectiu de crear una programació estable d'arts escèniques no professionals arreu de Catalunya. La iniciativa vol posar a l'abast del públic produccions de qualitat dins els àmbits del teatre, el cant, la dansa i la música, així com potenciar i impulsar la creació de nous públics, augmentar l'ús dels espais escènics dels ateneus oferint nous canals per a l'explotació de les produccions amateurs.

Un dels membres del Grup Mediterrània i coreògraf de la companyia, David Gil, ha explicat al programa 'Nitrad' de Cugat.cat que una vegada passada la primera selecció per formar part d'Espai A, ara esperen ser escollits per molts teatres per oferir el seu espectacle.

David Gil

Vam participar fa dues temporades i ara hem presentat l'espectacle Quadrigènia, ens han triat i ara només hem d'esperar que molts teatres ens programin.


Gil ha valorat el fet de poder portar 'Quadrigènia' fora de Sant Cugat per mostrar, així, la feina de més d'un any que va comportar tirar endavant aquest projecte.

David Gil

Vam estar tot l'any preparant l'espectacle i creiem que ara és el moment d'ensenyar-ho fora de Sant Cugat en el màxim de 'bolos' possible perquè es vegi la nostra feina.


Abans de participar en la nova edició d'Espai A, el Grup Mediterrània col·laborarà, el 3 de desembre, en l'acte d'homenatge de la Penya Regalèssia. A més, el 14 de desembre, oferirà un tast de 'Quadrigènia' al barri de Sarrià de Barcelona en una actuació conjunta amb l'esbart d'aquest districte i el de Gelida. Els beneficis obtinguts aniran a parar a 'La Marató' de TV3.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.