Anna Torné estrena avui espectacle a Terrassa amb Circ Pistolet


  • Comparteix:

Els artistes del Circ Pistolet en un moment de la representació d'Incert' / Foto : Agenda del circ

Els artistes del Circ Pistolet en un moment de la representació d'Incert' / Foto : Agenda del circ

El Circ Pistolet, amb la santcugatenca Anna Torné, estrena aquest divendres l'espectacle 'Incert' al Centre Cultural de Terrassa. La proposta, que es podrà veure a les nou del vespre, està plena d'acció, moviment i expectació.

'Incert', l'últim espectacle de la companyia Circ Pistolet, s'emmarca en la 3a Temporada BBVA de Circ. La representació es podrà veure també aquest diumenge a les set del vespre.

En la representació, sis siluetes recorren l'escenari buscant una identitat col·lectiva. Els artistes posen en joc equilibris acrobàtics, contorsionisme, malabars i altres tècniques de circ. L'espectacle té una banda sonora creada per a l'ocasió, de la mà de Víctor Morató i el seu grup, Seis pájaros de un tiro.

El Circ Pistolet es va crear el 2008 per Enric Petit i Rat Serra. L'any passat van introduir nous membres a la formació per crear espectacles de major format i incorporar l'experiència i tècnica dels nous components, com Tomàs Cardús, Albert Ubach, Miguel García i la santcugatenca Anna Torné.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.