Música Reservata de Barcelona actua avui al Monestir de Sant Cugat


  • Comparteix:

Components de Música Reservata de Barcelona / Foto: Cameratasantcugat.com

Components de Música Reservata de Barcelona / Foto: Cameratasantcugat.com

El grup de cambra Música Reservata de Barcelona actua aquest divendres en el marc del tercer cicle de música sacra coral al Monestir amb el concert Ars Religio. L'actuació, que començarà a dos quarts de nou del vespre amb un preu d'entrada de 10 euros, està organitzada per Camerata Sant Cugat amb la col·laboració de la Parròquia de Sant Pere Octavià i en benefici de Càritas. La iniciativa té, a més, amb el suport de l'Ajuntament.

Després de 20 anys d'activitat ininterrompuda, Música Reservata de Barcelona és un dels conjunts vocals més coneguts d'arreu del país per la seva dedicació exclusiva al repertori religiós del Renaixement, i especialment, a l'escola ibèrica de polifonia.

Aquest tercer cicle de polifonia vocal es va iniciar amb el concert inaugural a càrrec del Cor Infantil Amics de la Unió de Granollers i es completarà amb les actuacions del Cor Vivaldi, el Cor femení Audiexaudi i Camerata Coral Sant Cugat.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.