'Llach Poeta', principal activitat d'avui del 14è Festival Nacional de Poesia


  • Comparteix:

Joan Berlanga i Albert Flores interpreten de manera innovadora cançons de Lluís Lach

Joan Berlanga i Albert Flores interpreten de manera innovadora cançons de Lluís Lach

Les activitats del 14è Festival Nacional de Poesia de Sant Cugat finalitzen aquest dissabte. A les nou del vespre, l'actor Joan Berlanga i el músic Albert Flores representaran d'una manera diferent les cançons de Lluís Llach a l'espai Terra Dolça amb la representació de 'Llach Poeta'. D'altra banda, el Cafè Auditori acull a les sis de la tarda 'Sentir els nostres clàssics a cau d'orella, enmig del brogit dels dies quotidians', on es farà una lectura de poemes.

Llach Poeta
Aquest espectacle de petit format i intimista apropa les cançons de Llach d'una manera diferent. L'actor Joan Berlanga dóna veu a les històries que s'expliquen a les lletres, mentre que la música d'Albert Flores, ajuda a recordar la cançó i aporta més emotivitat i força al text. Les lletres de les cançons de Lluís Llach són poemes per si soles, i és sota aquesta idea que s'ha creat 'Llach Poeta', on paraula i música van per separat però a la vegada unides. El recital consta de 20 cançons que es representen d'aquesta manera insòlita. L'espectacle tindrà lloc a l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça i l'entrada té un preu de 10 euros.

En una entrevista al programa 'Molta Comèdia' de Cugat.cat, Joan Berlanga i Albert Flores han parlat de la seva experiència i el repertori que interpreten, que no se centra únicament en els temes més amorosos de l'artista, ja que volen que els espectadors gaudeixin d'un espectacle complert passant des d''Infant de Beirut' de caràcter tendre a la 'Madame' més reivindicativa, oferint així una tria amb força tant en la música com l'argument, com ha explicat Berlanga.

Joan Berlanga

El fil argumental de la història que estem explicant a través dels diferents poemes penso, que estan bastant ben trobats dins de la quantitat de peces de Lluís Llach. Crec que l'elecció que hem fet diu alguna cosa.


'Sentir els nostres clàssics a cau d'orella enmig del brogit dels dies quotidians'
L'editorial Esclarmonda es dóna a conèixer amb un recital de poemes i llegendes del seu catàleg. Les lectures seran dramatitzades i amb música en viu, de la mateixa manera que l'editorial ofereix les seves obres per ser escoltades des d'Internet. El propòsit d'aquesta editorial és portar la literatura als telèfons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.