Luz Casal, avui al Teatre-Auditori de Sant Cugat amb entrades exhaurides


  • Comparteix:

La cantant torna a Sant Cugat amb el seu nou disc 'Almas gemelas' / Foto: Web Luz Casal

La cantant torna a Sant Cugat amb el seu nou disc 'Almas gemelas' / Foto: Web Luz Casal

Luz Casal torna aquest divendres al Teatre-Auditori en el marc d'activitats del Dia Internacional contra la Violència de Gènere. Amb entrades exhaurides la cantant ofereix en concert, a partir de les nou del vespre, el seu últim treball, 'Almas gemelas'.

ESCOLTA-HO

Luz Casal reapareix amb 'Almas gemelas', un disc doble, després de sis anys sense publicar un treball inèdit, des de l'èxit de 'Vida tóxica', i després de l'homenatge a la música popular hispanoamericana de 'La pasión'.

'Almas gemelas', que té 17 temes, ofereix 10 peces en castellà i set gravades en francès, portuguès i italià per a la seva difusió mundial. Aquest nou treball inclou adaptacions de Luigi Tenco, Benjamin Biolay i Antonio Carlos Jobim, així com originals i col·laboracions, com Vangelis, autor de la banda sonora de 'Carros de fuego', que va escriure per a Luz Casal la melodia de 'Paisaje'.

La cantant, que estarà de gira fins a mitjans del 2015, visitarà diverses ciutats de l'Estat espanyol, França, el Marroc i l'Amèrica del Sud. Per aquesta raó el seu objectiu, com ha explicat en una entrevista al magazín 'Sant Cugat a Fons', és centrar-se en els espectacles i gaudir-los, ja que cada concert és diferent i té importància per si sol tant en una petita sala com en un gran auditori.

La intèrpret, que va ja va visitar Sant Cugat al 2006 amb els seus 'Medianos y grandes éxitos', reapareix amb un nou directe. L'actuació al Teatre-Auditori té especial importància ja que aquesta s'emmarca en les activitats del Dia Mundial contra la Violència de Gènere, un fet que Casal ha posat en valor.

Luz Casal

Quan el teu concert té un plus i servei perquè la gent prengui consciència d'aspectes que no estan ben resolts a la societat, és un afegit.


La seva experiència amb el càncer i el seu caràcter decidit en defensar els drets de les dones queden reflectits en peces emotives com 'Ella y yo' en el cas de la malaltia, i amb una actitud feminista a 'Y no me importa nada' com ha resaltat la cantant.

Luz Casal

'Y no me importa nada' no és una cançó en la qual estiguis dient a l'altra part de la parella que estàs desanimat o que no t'importa, sinó que és més una actitud gairebé feminista de sentir que ets suficientment poderosa per prescindir d'algú o d'alguna cosa.


El concert arriba amb entrades exhaurides.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.