Vilarasau, Arànega, Orella i Martínez opten avui als Premis Butaca


Temes relacionats

Emma Vilarasau interpreta una Winnie lluitadora i irreductible a 'Els dies feliços' (21/nov/14)

El Teatre-Auditori acull 'Germans de Sang' 20 anys després de l'estrena (20/oct/14)

La comèdia 'Un aire de família' mostra tot el que amaguen les famílies ( 9/feb/14)


  • Comparteix:

Els premis es lliuren avui

Els premis es lliuren avui

Els actors santcugatencs Emma Vilarasau, Virgínia Martínez, Mercè Arànega i Francesc Orella opten als Premis Butaca, que s'entreguen aquest dilluns al Teatre Principal de Barcelona. Vilarasau opta al guardó per 'Els dies feliços', Arànega per 'Doña Rosita la soltera', Orella per 'Un aire de família' i Martínez per 'Germans de sang'.

Francesc Orella opta al premi a millor actor per 'Un aire de família', una comèdia sobre les rutines domèstiques que va representar-se al Teatre-Auditori la temporada passada. L'intèrpret ha explicat aquest divendres al programa 'La Tarda', coproduït per Cugat.cat amb La Xarxa, que els guardons serveixen per promocionar-se i són satisfactoris perquè reconeixen la feina de l'actor.

Francesc Orella

No deixen de ser uns actes promocionals. Rebre un premi satisfà l'ego més o menys, són gratificants perquè es reconeix la teva feina.


L'actriu Emma Vilarasau està nominada als Butaca per 'Els dies feliços'. Aquest text de Samuel Beckett s'ha pogut veure dijous i divendres al Teatre-Auditori. Vilarasau ha confessat que ha rebut la nominació amb alegria, tot i ser-ne bastant crítica.

Emma Vilarasau

Sempre penso 'no sé per què me'l donen'. No li veig gaire sentit al fet que ens premiem nosaltres mateixos la feina. El millor premi és que la gent vingui al teatre.


En l'apartat de millor actriu de repartiment, hi ha la florestana Mercè Arànega per 'Doña Rosita la soltera', una obra de Federico García Lorca que gira al voltant d'una noia òrfena que es veu obligada a separar-se del seu promès. Arànega ha expressat que va formar part de l'obra 'amb molta il·lusió', però també reconeix que les companyes nominades 'han fet una feina de molta qualitat'.

Merce Arànega

La nominació sempre es rep amb molta alegria. És per una feina feta amb molt d'afecte i il·lusió. Però les companyes que opten al premi han fet una feina de molta qualitat.


En millor actriu de musical, una de les nominacions és per a l'excantant de La porta dels somnis, Virgínia Martínez, amb 'Germans de sang'. Aquest musical va passar pel Teatre-Auditori el 19 d'octubre. Per Martínez la nominació ha estat inesperada.

Virgínia Martínez

Feia temps que no feia teatre. I això suposa un reconeixement i un estímul.


Un altre muntatge que passarà per l'equipament municipal i que ha rebut una nominació és 'Traduccions/Translation' (millor muntatge), que arribarà aquest dissabte a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.