'Kingston Road' s'envolta dels seus oients per celebrar el programa 50


  • Comparteix:

El programa de música jamaicana de Cugat.cat 'Kingston Road' ha celebrat aquest divendres la seva emissió número 50 amb els seus oients. El Casal de TorreBlanca ha estat l'escenari d'un programa especial obert al públic que ha aplegat actuacions en directe i que s'emetrà divendres vinent.

Els assistents han pogut interactuar amb els presentadors i seguir en directe les actuacions musicals, entre elles la de Sr.Wilson. Tot plegat en una festa organitzada per celebrar amb els oients el programa número 50 de 'Kingston Road', tal com ha explicat un dels membres del programa, Miquel Martínez.

Miquel Martínez

Volíem celebrar que són 50 programes amb el nostre públic. Hem tingut un regal i el Sr. Wilson, que és un dels cantants més potents.


'Kingston Road', que fa dues temporades que forma part de la graella de Cugat.cat, ofereix una aproximació a la música jamaicana des de diverses perspectives. El programa és principalment musical, però també tracta aspectes socials i històrics d'aquesta illa del Carib. L'humor és també una peça clau de 'Kingston Road', on per exemple s'ensenya a parlar el patwa, el dialecte de l'anglès parlat a Jamaica.

Aquest espai de Cugat.cat, que s'emet cada divendres de vuit a deu de la nit, està presentat per Miquel Martínez, Dani Velázquez, Riki Undersounds, Charlio Thin Cinnah i Danny Trees.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.