'Teixim ciutat' reivindica el potencial de Sant Cugat en l'art de teixir


  • Comparteix:

Sant Cugat ha reivindicat aquest dissabte el potencial local en l'art de teixir amb 'Teixim la ciutat', que ha englobat una desena d'activitats per a tots els públics. Tallers per aprendre a tintar la llana, per elaborar objectes de roba i per descobrir formes de cosir d'arreu del món s'han repartit al voltant de la Casa Aymat, que també s'ha donat a conèixer a través d'aquesta iniciativa.

Des de comerços especialitzats fins a cafeteries i amants d'aquesta pràctica, un ampli ventall de santcugatencs s'ha sumat a les propostes de la 1a edició de 'Teixim la ciutat'. La iniciativa, impulsada pel Museu del Tapís Contemporani, ha servit alhora per fer difusió de l'equipament i donar a conèixer les seves exposicions, tal com ha explicat la impulsora de 'Teixim la ciutat', Lorelei Bertran.

Lorelei Bertran

Volem adreçar-nos a la ciutadania que teixeix i convidar-la a participar en la jornada per apropar aquestes tècniques als ciutadans per intentar que aquestes persones s'apropin a la Casa Aymat.


Aquest projecte ha tret al carrer artesans locals dedicats a l'art de teixir, però també ha portat a Sant Cugat especialistes de la llana d'altres municipis. Alguns dels participants han destacat que, gràcies a la iniciativa, han pogut apropar els seus productes i captar nou públic.

Participants

Sempre és una bona oportunitat moure'ns per donar-nos a conèixer. / Tenim un patrimoni molt important que s'ha de conèixer. / Col·laboro al Museu del Tapís i l'organització m'ha demanat participar-hi.


'Teixim la ciutat' ha posat punt final amb un sorteig de regals i un petit berenar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.