Marc Marginedas visitarà Sant Cugat per debatre sobre el seu darrer llibre


Temes relacionats

La Unipau connectarà autors i lectors amb un nou cicle a Sant Cugat (10/nov/14)


  • Comparteix:

El periodista Marc Marginedas / Foto: ACN

El periodista Marc Marginedas / Foto: ACN

El periodista Marc Marginedas, Premi Nacional de Comunicació, visitarà Sant Cugat el 12 de desembre de la mà de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), que l'ha convidat per parlar del seu llibre 'Periodismo en el campo de batalla. Quince años tras el rastro de la yihad' (Fragua 2012). La xerrada forma part del cicle 'Un llibre - un autor' que organitza l'entitat i tindrà lloc a la Casa de Cultura. La xerrada començarà a dos quarts de vuit del vespre i l'entrada és gratuïta.

En aquesta obra, Marginedas reviu fets com la guerra civil d'Argèlia, la revolució siriana i l'expulsió del poder de Saddam Hussein. Així mateix, el periodista repassa els fets que han marcat la seva trajectòria professional com a corresponsal de guerra. L'autor participarà al cicle de la Unipau per apropar la visió més autèntica del seu llibre i transmetre en primera persona els missatges lligats a la seva obra.

Marc Marginedas, recent Premi Nacional de Comunicació, va estar segrestat durant sis mesos a Síria mentre desenvolupava la seva feina per a 'El Periódico'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.