Torna el concurs de pessebres de l'Ateneu


Temes relacionats

L'Ateneu premia els pessebres de Josep Casas, Rosa Llunell i el Terra Dolça (25/des/13)


  • Comparteix:

L'Ateneu torna a convocar el concurs de pessebres

L'Ateneu torna a convocar el concurs de pessebres

L'Ateneu santcugatenc torna a convocar el concurs de pessebres que guardonarà les millors representacions de la ciutat. Com l'any passat, el certamen tindrà tres categories que premiaran els pessebres tradicionals, artístics i innovadors i s'hi pot participar fins al 12 de desembre.

L'Ateneu va recuperar l'any passat el concurs de pessebres, que enguany tornarà a repetir. El certamen es divideix en tres categories: els pessebres tradicionals, fets amb molsa i suro, els artístics, que inclouen elements de guix i els innovadors, amb materials reciclats o sorprenents. Tothom que vulgui participar-hi ha d'inscriure's a la secretaria de l'Ateneu abans del 12 de desembre. El jurat farà les visites a les cases dels concursants entre el 18 i el 21 del mateix mes.

A més, enguany l'Ateneu repetirà el recorregut pels pessebres que les cases del casc antic munten a les seves portalades o finestres. A més, l'entitat durà a terme un mapa senyalitzant la ubicació d'aquestes representacions. El 23 i el 30 de desembre i el 3 de gener una formació musical acompanyarà els participants del recorregut, que sortirà de la plaça Barcelona a dos quarts de sis de la tarda.

Per recollir el màxim de pessebres del centre de Sant Cugat i poder-los situar en el plànol, l'Ateneu fa una crida a totes les cases que vulguin ser-hi presents. Així, els interessats poden comunicar-ho a través del correu electrònic ateneu@ateneu.cat o bé al telèfon 93.674.51.95. El concurs de pessebres de l'Ateneu té el suport de l'Ajuntament i la Generalitat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.