La Galeria inaugura avui l'exposició 'Reparando los cielos' de Miguel Olivares


  • Comparteix:

Cartell oficial de l'exposició / Foto: Web La Galeria

Cartell oficial de l'exposició / Foto: Web La Galeria

Miguel Olivares inaugura aquest divendres a dos quarts de vuit del vespre a l'espai La Galeria la seva nova col·lecció artística que presenta per primera vegada al públic, 'Reparando los cielos'. La mostra recull elements moderns i tradicionals de la cultura d'Amèrica del Sud. L'exposició es podrà visitar fins al 6 de gener.

La immersió de l'artista a Colòmbia ha servit d'inspiració per aquesta nova creació en la qual, a diferència de la seva anterior obra que era principalment urbana, se centra en elements del món rural, la natura i personatges.

La diversitat del repertori d'Olivares es presenta en la composició i tractament de les obres: proporcions i escales diferents, materials de procedències diverses i l'ús de la tecnologia informàtica, juntament amb tècniques artístiques tradicionals. Aquestes novetats formals han permès experimentar més en la producció de les seves peces.

L'exposició es podrà veure de dimarts a dissabte, d'onze del matí a dos quarts de dues del migdia i de cinc de la tarda a dos quarts de nou del vespre, i els diumenges, d'onze del matí a dues del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.