Miguel Olivares estrena a La Galeria una exposició sobre Colòmbia


  • Comparteix:

L'obra d'Olivares s'exposa a La Galeria fins al 6 de gener

L'obra d'Olivares s'exposa a La Galeria fins al 6 de gener

L'artista Miguel Olivares ha presentat aquest divendres a La Galeria la seva obra inèdita 'Reparando los Cielos', basada en experiències viscudes a Colòmbia, país en el qual resideix. L'obra obre un doble vessant, un en què descriu aquest país i un altre en què mostra les mancances de la societat actual. L'obra de l'artista barceloní s'exposa a l'espai d'art fins al 6 de gener.

Miguel Olivares combina fotografia amb pintura i elements de 'collage' per representar una Colòmbia que coneix bé. L'artista català fa sis anys que té contacte amb el país sud-americà i en fa dos que hi resideix. La seva obra és una representació de la cultura i la natura colombiana, una societat que considera més avançada 'en el sentit que la gent allà és molt més càlida i propera que aquí'.

Això es pot veure en el seu traç i en la manera en què integra els diferents suports amb els quals treballa per representar la manera que tenen de mirar el món a Colòmbia. De la seva tècnica destaca sobretot la integració que fa de diferents suports com la fotografia, la pintura i elements de 'collage'.

Miguel Olivares afirma que els seus quadres busquen fer somiar més i que els espectadors aprenguin cultures que moltes vegades es menystenen per desconeixement.

Miguel Olivares

El fil conductor és somiar i que aprenguem de pobles que moltes vegades prejutgem i que tenen molt a dir.


L'obra de l'artista barceloní es pot veure a l'espai La Galeria fins al 6 de gener.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.