Luz Casal il·lumina el Teatre-Auditori amb un concert ple d'energia


Temes relacionats

Luz Casal omple el Teatre-Auditori amb els seus èxits musicals ( 4/des/06)


  • Comparteix:

Luz Casal ha fet un repàs a la seva trajectòria

Luz Casal ha fet un repàs a la seva trajectòria

Energia i emotivitat han estat els dos grans protagonistes del concert que ha ofert aquest divendres Luz Casal al Teatre-Auditori. La cantant gallega ha ofert una actuació per al record que ha embogit el públic santcugatenc, que ha cantat i ballat al ritme de la seva música. Durant gairebé dues hores, Casal ha combinat temes del seu darrer treball, 'Almas gemelas', amb clàssics de la seva discografia com 'No me importa nada'.



Enèrgica, vital, 'rockera' i femenina. Així ha pujat Luz Casal aquest divendres a l'escenari del Teatre-Auditori per presentar el seu darrer treball, 'Almas gemelas', i ho ha fet davant d'un públic que s'ha rendit al seus peus des dels primers acords.

Durant gairebé dues hores, Casal ha anat encadenant cançons del nou treball amb alguns dels temes més emblemàtics de la seva discografia com 'No me importa nada', 'Piensa en mí' i 'Rufino'. Amb elegància, una energia encomanable i diversos canvis de vestuari, la cantant ha fet vibrar el públic santcugatenc i ha deixat palès que està en més bona forma que mai. Després de més de tres dècades sobre els escenaris, la cantant explica que el secret per mantenir la vitalitat és la passió pel seu ofici.

Luz Casal

No hi ha grans secrets: tenir passió pel que fas i tenir la humilitat de saber que, per moltes coses que hagis fet, mai és suficient.


La cantant ha trepitjat l'escenari del Teatre-Auditori vuit anys després de la seva darrera actuació, quan va venir a presentar 'Pequeños, medianos y grandes éxitos'. Una actuació emmarcada dins els actes del Dia Internacional contra la Violència de Gènere que ha estat marcada per la complicitat amb el públic santcugatenc, que ha exhaurit les entrades.

Públic

M'ha encantat, ha recuperat la seva energia de sempre. / Per mi ella és energia, és vida i és llum. / Crec que tenim Luz per molts anys. / Hi havia gent de totes les edats, sempre omple els escenaris.


Tot i aquesta bona sintonia, la cantant afirma que li fa por poder arribar a esgotar el públic.

Luz Casal

Tampoc tornaré demà! Està bé que hi hagi una mica d'aire entre una actuació i una altra, no m'agradaria provocar sensació de cansament entre la gent.


'En verdad que somos inseparables. Almas gemelas'. Aquest ha estat el vers amb el qual ha començat una vetllada que ha estat carregada d'emotivitat i energia, i que s'ha anat teixint amb els acords de velles i belles cançons.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.