Mira-sol Teatre compleix 25 anys amb el repte de seguir divertint el públic


Temes relacionats

La visita teatralitzada al Claustre supera les expectatives de l'organització ( 7/des/13)

'Els Pastorets' de Mira-sol estrenen local (22/des/10)


  • Comparteix:

La companyia ha complert 25 anys / Foto: Mira-sol Teatre

La companyia ha complert 25 anys / Foto: Mira-sol Teatre

La companyia Mira-sol Teatre ha celebrat aquest cap de setmana els 25 anys amb l'espectacle 'Fer i per fer', que ha servit per repassar la seva trajectòria i reforçar el repte que el públic 's'ho segueixi passant bé'. El muntatge s'ha representat al Casal Cultural de Mira-sol i ha recordat aquelles obres i escenes que han marcat la companyia al llarg d'aquests anys.

Mira-sol Teatre ha canviat molt. La companyia va néixer el 1989 amb vuit membres, però ara ja en té més de 40. Persones de totes les edats i de diversos perfils formen el grup escènic, que ha impulsat els Pastorets del Casal de Mira-sol durant 20 anys i les visites teatralitzades al Claustre del Monestir, entre altres iniciatives. Per celebrar el quart de segle, la formació ha representat aquest cap de setmana 'Fer i per fer', un espectacle musical de creació pròpia amb fragments d'obres anteriors, però també amb escenes de muntatges que els agradaria dur a terme més endavant.

Segons la presidenta de Mira-sol Teatre, Rosa Sicart, la companyia ha passat per tots els gèneres escènics i ha tocat des de comèdies fins a tragèdies i musicals. El seu repte, però, no canvia: que el públic s'ho segueixi passant bé.

Rosa Sicart

El més màgic és que una gran quantitat de gent es reuneixi per fer un projecte comú. Volem passar-ho bé, però també que ho faci el públic.


L'espectacle 'Fer i per fer', que s'ha representat aquest dissabte i diumenge, s'ha emmarcat en la programació de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.