'Magia a la luz de la luna' i 'Exodus: Dioses y reyes' són les estrenes de la setmana


  • Comparteix:

Cartell oficial de la comèdia romàntica 'Magia a la luz de la luna'

Cartell oficial de la comèdia romàntica 'Magia a la luz de la luna'

'Magia a la luz de la luna', 'Exodus: Dioses y reyes' són les estrenes de cinema d'aquesta setmana. Cinesa les projecta en versió original, mentre que Yelmo també inclou el film de terror 'Ouija'.

'Magia a la luz de la luna'
La nova comèdia romàntica dirigida per l'oscaritzat Woody Allen està ambientada a la França dels anys 20 on Stanley, un mag anglès, ha de desemmascarar Sophie, una estafadora que diu ser mèdium. El film està protagonitzat pels oscaritzats Collin Firth, Emma Stone i Marcia Gay Harden.



'Exodus: Dioses y reyes'
El film del director Ridley Scott s'ambienta a Egipte i narra l'aventura de Moisès, que desafia el faraó Ramsès per alliberar els esclaus a la recerca de la Terra Promesa. El film està protagonitzat pels oscaritzats Christian Bale i Ben Kingsley i el guanyador de diversos globus d'or Joel Edgert



'Ouija'
A Ouija un grup d'amics intenta entrar en contacte, a través d'un joc, amb una noia del grup que havia mort recentment, però no reben la resposta esperada ja que es posen en contacte amb un ésser maligne que els perseguirà fins que trenquin la connexió establerta amb el taulell. El film de terror el dirigeix Stiles White i és protagonitzat per Douglas Smith, Daren Kagasoff i Ana Coto.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.