L'AECC organitza avui una tarda musical a Sant Cugat


  • Comparteix:

Logo de l'Associació Espanyola Contra el Càncer

Logo de l'Associació Espanyola Contra el Càncer

La delegació santcugatenca de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) celebra aquest diumenge la segona tarda musical solidària a l'Hotel Qgat Suites & Events a les set del vespre. A l'acte, actuaran els Nut Crackers i els ballarins de saló Eva Aguilera i Jordi Mairal. L'entrada té un preu de 15 euros.

La tarda musical està organitzada amb finalitats solidàries i destinarà la recaptació de l'acte a donar suport als malats de càncer i les seves famílies, a fer campanyes de prevenció i sensibilització i a fomentar la recerca oncològica.

Els Nut Crackers són un grup amateur format per uns amics que interpreten temes de jazz, blues i rock clàssic. La parella Eva Aguilera i Jordi Mairal són campions estatals de ball de saló.

El 2012 es va organitzar una tarda musical a l'Hotel Qgat que també va incloure l'actuació dels Nut Crackers i els ballarins de saló Eva Aguilera i Jordi Mairal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.