Barrques 2004 s'obre a d'altres propostes com teatre i art


  • Comparteix:

Més de 6.000 persones van passar per les Barraques 2003

Més de 6.000 persones van passar per les Barraques 2003

Les Barraques de Festa Major 2004 potenciaran les actuacions musicals de grups locals i obriran les activitats d'escenari a altres propostes com art, humor i teatre. El grup 'Dissidència Sònica', organitzadora del programa, també donaran més presència a la música a les tardes a través de jams sessions.

Aquest any, el grup de Dissidència Sònica és la responsable de les activitats de les Barraques de Festa Major. Una festa que, en la propera edició, incorporarà diverses novetats com la diversificació de l'oferta que es fa sobre l'escenari.

L'entitat vol que les Barraques, a banda de música, acullin altres propostes relacionades amb altres disciplines com l'art, el teatre o l'humor. Per aquest motiu, Dissidència Sònica, convoca els ciutadans i les entitats el dia 19 al local de La Guitza per aportar els seus suggeriments o maquetes musicals.

En l'apartat musical, el col.lectiu aposta per donar més relleu als conjunts santcugatencs, sense deixar de banda als grups de l'entorn. Eloi Alegre:

Eloi Alegre

Volem potenciar els grups d'aquí, sense deixar de banda els de fora


La premissa dels responsables de Barraques és mantenir la bona acceptació que té la iniciativa entre ciutadans de dins i fora de Sant Cugat, però sobretot donar un pas endavant. En aquest sentit, Dissidència ha pensat en fer noves aportacions com la d'avançar les actuacions musicals a la franja horària de la tarda. Ho explica Eloi Alegre:

Eloi Alegre

En aquestes sessions es pot fer de tot, des de jazz a flamenco


Les persones interessades en participar o en fer alguna aportació poden fer-ho a la web barraques.com. De moment, un total de sis grups musicals ja han presentat una maqueta per participar en les Barraques 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.