La sarsuela, protagonista del concert de Nadal per a la gent gran de Sant Cugat


  • Comparteix:

Representants de la gent gran de Sant Cugat / Foto: Localpres

Representants de la gent gran de Sant Cugat / Foto: Localpres

La sarsuela serà enguany la protagonista del concert de Nadal per a la gent gran de Sant Cugat. L'espectacle, que es farà diumenge de la setmana vinent a les dotze del migdia al Teatre-Auditori, anirà a càrrec de la companyia santcugatenca + Sarsuela.

El concert de Nadal per a la gent gran és un acte que tira endavant l'Ajuntament per celebrar el Nadal amb aquest col·lectiu i apropar el Teatre-Auditori a les persones grans que no tenen ocasió d'anar-hi de manera habitual, com ha indicat l'alcaldessa, Mercè Conesa.

Mercè Conesa

Posem a l'abast de tothom el Teatre-Auditori, perquè no totes les persones grans poden venir habitualment i creiem que és important.


És un acte obert a totes les persones grans del nucli i dels districtes i, en especial, a les que, per les seves dificultats de mobilitat o altres particularitats, els és difícil participar en les activitats lúdiques i culturals de Sant Cugat.

L'acte té la col·laboració dels casals i associacions de gent gran del municipi, així com la residència Orpea i la Creu Roja. La presidenta del Casal de la Gent Gran de Mira-sol i representant de la Taula de la Gent Gran de Sant Cugat, Lluïsa Montfort, ha destacat que activitats com aquesta serveixen també per 'agermanar' encara més els diferents casals.

Lluïsa Montfort

Per a la gent gran de Sant Cugat és molt important poder assistir al concert de Nadal. En gaudim molt i ens agermana.


Aquest any, el concert tindrà com a protagonista una selecció de sarsueles, algunes de molt conegudes, que, sota el títol 'Entre sarsueles', interpretarà la companyia + Sarsuela.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.