L'Ateneu obre les inscripcions per a 163 cursos i tallers amb 1.560 places


  • Comparteix:

Els cursos comencen el 12 de gener

Els cursos comencen el 12 de gener

L'Ateneu ha obert les inscripcions per als cursos i tallers del primer trimestre del 2015. L'entitat ofereix 1.560 places repartides en 163 activitats de benestar, idiomes, dansa, formació, coneixement, creativitat, cuina i informàtica. Entre les novetats de la programació d'hivern hi ha cursos de biodansa, bijuteria amb objectes reciclats, cuina d'aprofitament, informàtica per a gent gran, català per atenció al públic i un taller d'ocupació per a joves.

Els cursos i tallers de l'Ateneu durant el primer trimestre del 2015 són els següents:

Benestar: biodansa (novetat), biodansa en família, gimnàstica hipopressiva, feng-shui, relaxació conscient, meditació, ioga, pilates, tai-txí, comunicació no violenta, txi-kung i taller de coaching. En el cas del ioga, pilates i el tai-txí, hi ha nous horaris.

Idiomes: anglès, italià, alemany, xinès, rus, francès i català. Inclou un nou curs de català inicial d'atenció al públic.

Formació: taller d'ocupació per a joves (novetat), necessitat educatives especials en les activitats de lleure, flors de Bach, manipulació d'aliments i seguretat alimentària.

Dansa: zumba, country linedance, dansa del ventre, balls de saló, balls llatins, dansa jazz, sevillanes i dancehall.

Coneixements: iniciació a la llengua de signes catalana (part 2), alimentació i salut, històries de la música clàssica, històries de la música moderna, classes particulars de guitarra, monogràfic de la signatura, grafologia, pràctiques de grafologia, taller d'escriptura creativa, taller de teatre, espai de cant i músic, taller de bridge i història de Catalunya.

Art i creativitat: taller de bijuteria amb materials reciclats (novetat), restauració de mobles i tècniques decoratives, pintura amb tauleta, pintura, patchwork, taller de ganxet, mitja i 'trapillo', fotografia, monogràfic de retrat i paisatge.

Cuina: cuina d'aprofitament (novetat), taller de cuina i literatura catalana (novetat), la cuina del xef, curs d'iniciació a la cuina, cuina en anglès, taller de pa sense gluten.

Informàtica: el receptari de les àvies (novetat), Photoshop, informàtica bàsica.

Les inscripcions d'aquests cursos ja estan obertes i s'han de fer de forma presencial a l'Ateneu. Les activitats començaran el 12 de gener i tenen una durada de 10 setmanes.

Durant el mes de desembre, l'Ateneu també ofereix activitats de Nadal:

- Monogràfics: cuina de Cap d'Any, taller de pastisseria de Nadal, patchwork i decoració nadalenca amb materials reciclat.

- Tallers i activitats infantils de Nadal: cuina en anglès, galetes i pastisseria de Nadal, taller de figures de pessebre i contacontes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.