Please transmet l'essència d'U2 en un concert a la sala Teatre Sant Cugat


Temes relacionats

Cugat.cat regala cinc entrades dobles per veure Please, el tribut oficial a U2 ( 5/des/14)


  • Comparteix:

Please actuarà a la sala Teatre Sant Cugat

Please actuarà a la sala Teatre Sant Cugat

El grup de tribut oficial a U2 a l'Estat espanyol, Please, pujarà aquest divendres a l'escenari de la sala Teatre Sant Cugat a partir de les onze de la nit. El grup intentarà convertir-se en la formació irlandesa, com fa en cada actuació, a través dels recursos visuals i la transmissió de les sensacions de la banda original. El magazín 'Sant Cugat a Fons' sorteja aquest mateix divendres cinc entrades per a l'actuació.

Please es va convertir en el tribut oficial d'U2 el 2005 quan la discogràfica del grup, Universal Music Spain, el va seleccionar per portar a terme la gira de presentació del disc 'How to dismantle an atomic bomb'. Quatre anys després, al 2009, van estar nominats com a millor grup de versions als premis ARC i van repetir al 2010.

Cugat.cat ofereix cinc entrades per a l'actuació que se sortejaran el mateix dia del concert durant el programa 'Sant Cugat a Fons'. Els interessats han d'enviar un correu electrònic a concurs@cugat.cat amb les seves dades personals. Les entrades tenen un preu de 10 euros i de vuit si es compren de manera anticipada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.