El jazz fresc del quartet TAK!, avui al Cafè Auditori


  • Comparteix:

El quartet TAK! actua avui en el Cicle de Jazz en Viu / Foto: Cafè Auditori

El quartet TAK! actua avui en el Cicle de Jazz en Viu / Foto: Cafè Auditori

El Cafè Auditori acull aquest diumenge el concert del grup TAK!, a dos quarts de nou del vespre. L'actuació s'emmarca en el cicle de Jazzenviu i l'entrada és lliure.

TAK! és un projecte format per quatre joves músics que va néixer el 2011 amb la intenció de buscar un so i personalitat pròpia dins el món del jazz. Amb influències en el jazz progressiu i d'avantguarda, el free jazz i pinzellades d'altres estils musicals com hip-hop, soul o funk, TAK! aporta un resultat fresc.

El grup està format per Roger Martínez al saxo, Joan Solana al piano, Manel Fortià al contrabaix i Marc Bódalo a la bateria. La formació ha guanyat el concurs de jazz de 'A Coruña Jazz Fussion'. També ha tret un disc que recull nou composicions pròpies que expliquen diferents vivències del grup, enllaçades de forma que crea un fil argumental entre totes elles.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.