El Mississippi Mass Choir celebra el Nadal i la vida en un concert festiu


  • Comparteix:

El Mississippi Mass Choir en un moment de l'actuació

El Mississippi Mass Choir en un moment de l'actuació

Música, fe i emoció s'han donat cita aquest divendres al Teatre-Auditori a l'actuació del Mississippi Mass Choir. El cor de Jacksonville, un dels més reconeguts arreu del món, ha fet parada a Sant Cugat per protagonitzar una vetllada musical on no han faltat clàssics del gospel, com 'Oh when the saints' i 'Swing Low, Sweet Chariot', combinats amb nadales anglosaxones. Els 16 solistes del cor, acompanyats de tres músics, han aconseguit traspassar la passió i l'adrenalina de les seves cançons a un públic que ha aplaudit i cantat sense parar.



'Servir a Déu a través de la cançó'. Aquest és el lema del Mississippi Mass Choir, un dels cors de gospel més reconeguts del món que ha fet parada aquest divendres a Sant Cugat en una actuació emmarcada dins el Festival de Gospel de Catalunya.

Els 16 solistes i tres músics de la formació de Jacksonville han pujat a l'escenari del Teatre-Auditori amb una alegria sostinguda que ha anat 'in crescendo' al llarg de tota la vetllada. A través dels clàssics més emblemàtics del gènere, com 'Aleluia', 'Oh when the saints' i 'Swing Low, Sweet Chariot', els de Mississippi han donat una lliçó de vitalitat, energia i bon humor que, segons el seu director musical, David R.Curry, té un únic motor: la fe.

David R. Curry

Som devots de Déu i la nostra via és cantar. Esperem que la gent pugui sentir l'esperit que nosaltres portem i que els arribi a tocar.


El repertori també ha donat cabuda a nadales com 'Holly Night' i 'Amazing Grace'. A pocs dies de celebrar una de les festes més importants del calendari cristià, David R. Curry ha recordat que el Nadal és una època d'alegria i de festa per als creients.

David R. Curry

Primer va ser Déu i després Jesús, que va néixer en temps de Nadal. Nosaltres celebrem el Nadal per Jesús, no pel pare Noel, i això ens fa molt feliços.


Amb l'alegria com a motor, el Mississippi Mass Choir ha celebrat la vida, la fe i el Nadal de la millor manera que sap: cantant. I ho ha fet en un escenari, el del Teatre-Auditori, que, com ha explicat Curry, té una acústica excel·lent.

David R. Curry

És un equipament excelent i el so és fantàstic. De fet, ens fa por sonar massa fort perquè quan estem contents tendim a fer soroll.


Molts kilòmetres separen el Jacksonville natal del Mississippi Mass Choir de Sant Cugat del Vallès, però la formació de gospel ha trencat qualsevol tipus de frontera aquest divendres al Teatre-Auditori per convertir l'equipament en un espai de celebració, festa i veneració.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.