La santcugatenca Anna Torné, nominada als premis Zirkòlika


  • Comparteix:

Imatge dels nominats / Foto: Zirkòlika

Imatge dels nominats / Foto: Zirkòlika

La santcugatenca Anna Torné està nominada als premis Zirkòlika de circ com a millor artista novell. La 5a edició d'aquests guardons tindrà lloc aquest dimarts a partir de les vuit del vespre en el marc de la Nit del Circ, quan es donaran a conèixer els premiats.

Anna Torné forma part de la companyia Circ Pistolet, que té cinc nominacions a aquests premis pels equilibris i exercicis acrobàtics dels seus espectacles 'Incert' i 'ADN'.

És la companyia amb més nominacions, seguida de l'equilibrista Manolo Alcántara, que n'obté quatre per l'espectacle 'Rudo'. També opten als premis el Col·lectiu La Persiana amb tres nominacions i Circ Cric, Hotel locandi, La Bella Tour, Animal Religion i l'espectacle 'Rhum', tots ells amb dues.

Els guanyadors es donaran a conèixer aquest dimarts durant la Nit del Circ, que té lloc a la Carpa del Circ Raluy instal·lada al Port Vell de Barcelona i inclourà una selecció del millor circ fet a Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.