L'Espai Jove obre les inscripcions del tercer trimestre amb més cursos i places


  • Comparteix:

L'Espai Jove de la Casa de Cultura obre, fins el dia 16 d'abril, el termini d'inscripcions pels cursos del tercer trimestre, doblant el nombre de places de capoeira i fotografia. De cara al juliol, l'espai ha pensat obrir cursos per a nens menors de 14 anys i incorporar noves propostes com cursets de disc-jockey, còmic i teatre.

Dansa africana, flamenc, bateria i baix, són algunes de les propostes que ofereix l'Espai Jove. Maria Fernández, coordinadora de la iniciativa, ha informat que ja no queden places pel curs de guitarra, a diferència del flamenc i el grafit que costen més d'arrencar.

Quan els cursets encaren la seva recta final, els organitzadors fan una valoració molt positiva del curs sobretot dels grups de dansa del ventre i fotografia, que han doblat el nombre de places. María Fernández és la coordinadora de l'Espai Jove:

María Fernández

El flamenc costa d'arrencar-lo


Nois i noies, de 14 a 28 anys, estan inscrits a l'Espai Jove que, actualment, oferta 132 places. Les noies predominen als grups de dansa, a excepció de la capoeira que ha despertat un gran interés entre el sector masculí.

De cara a l'estiu, els responsables ja estan pensant en introduïr noves propostes com el còmic i el teatre, enfocades sobre tot a un públic menor de 14 anys. María Fernández:

María Fernández

Les mares ens demanaven iniciatives per nens més petits


Les inscripcions per a l'Espai Jove es poden fer fins el dia 16 a la Casa de Cultura de dilluns a divendres de 5 de la tarda a 8 del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.