El 33 reemet per Sant Esteve el concert de Sílvia Pérez Cruz al Teatre-Auditori


  • Comparteix:

El concert que Sílvia Pérez Cruz va oferir al Teatre-Auditori al 2013 repassa les cançons del seu treball '11 de novembre' / Foto: Àlex Rademakers

El concert que Sílvia Pérez Cruz va oferir al Teatre-Auditori al 2013 repassa les cançons del seu treball '11 de novembre' / Foto: Àlex Rademakers

El Canal 33 recupera per a la nit de Sant Esteve el concert que Sílvia Pérez Cruz va oferir al Teatre-Auditori de Sant Cugat al març del 2013. La cadena reemet aquesta actuació, que repassa el seu treball '11 de novembre', el primer disc en solitari de la cantant empordanesa, convertit ja en disc d'or.

Quan faltin cinc minuts per a les deu del vespre de la nit de Sant Esteve, el Canal 33 oferirà el concert amb el que Sílvia Pérez Cruz va enamorar el públic del Teatre-Auditori de Sant Cugat al 2013. La cantant de Palafrugell, acompanyada per Raül Fernández, va posar dempeus els assistents amb una combinació de cançons del seu primer treball en solitari, '11 de novembre'. A través de temes com 'Corrandes d'exili', 'Vestida de nit', 'Nao sei', 'Iglesias' i 'Memoria de pez', entre d'altres, Pérez Cruz barreja estils com el flamenc, el jazz i les havaneres.

L'artista empordanesa tornarà al Teatre-Auditori el 15 de gener, quan presentarà el seu nou disc, 'Granada', un altre cop al costat de Raül Fernández. Les entrades estan esgotades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.