'Big Hero 6' i 'Dios mio ¿Pero que te hemos hecho?', les estrenes de la setmana


  • Comparteix:

Cartell oficial del film 'Dios mío ¿Pero qué te hemos hecho?'

Cartell oficial del film 'Dios mío ¿Pero qué te hemos hecho?'

'Big Hero 6', 'Stand by me Doraemon' i 'Dios mío ¿Pero qué te hemos hecho?' són les estrenes d'aquesta setmana als cinemes de Sant Cugat. 'Big Hero 6' es podrà veure en català a Yelmo i a Cinesa, on també es podrà veure en versió original subtitulada amb 'Dios mío ¿Pero que te hemos hecho?' que a Yelmo s'estrena en versió doblada. 'Stand by me Doraemon' s'estrena a Yelmo en català.

'Stand by me Doraemon'
El nou film d'animació de Doraemon. el gat còsmic, 'Stand by me Doraemon' és la primera versió creada per ordinador. En aquesta nova aventura, en Nobita rep la visita de qui assegura ser el seu rebesnét del segle XXII, Sewashi, que explica a en Nobita que, si continua com fins ara, el seu futur i el dels seus successors serà un desastre i li deixa el seu robot Doraemon perquè l'ajudi a tenir una vida feliç. Amb la condició que, quan ho aconsegueixi, en Doraemon haurà de tornar. La nova aventura dels personatges creats arriba Yelmo en català on es podrà veure tant en 2D com en 3D.




'Big Hero 6'
A la ciutat de San Fransokyo viu Hiro Hamada, un noi prodigi de 14 anys que ha creat el robot Baymax per omplir el vuit que li va deixar la mort del seu germà, que estava a punt de desemmascarar una xarxa criminal. Per acabar amb els malvats, en Hiro crea 'Big Hiro 6', un grup de superherois. El film d'animació de Walt Disney arriba a Cinesa i a Yelmo en català i també en versió original subtitulada a la sessió de dos quarts d'onze de la nit a Cinesa. Als dos cinemes es podrà veure tant en 2D com en 3D.




'Dios mío ¿Pero qué te hemos hecho?'
El film francès 'Qu'est-ce qu'on a fait au bon dieu?' mostra Claude i Marie Verneuil, un matrimoni molt tradicional, catòlics i amb quatre filles a qui han tractat de transmetre els seus valors i costums, cosa que no ha estat fàcil, i que empitjora amb els casaments de les seves filles. La primera es casa amb un musulmà, la segona amb un jueu, i la tercera amb un xinès, i en el fons segueixen amb l'esperança que la menor de les seves filles es casi per la església. La comèdia dirigida per Philippe de Chauveron i protagonitzada per Christian Clavie i Chantal Lauby, arriba a Cinesa en versió original subtitulada i a Yelmo en versió doblada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.